Pivokio
Productions

Pivokio
Productions

Anneke Verschave

Videograaf

Afgelopen decennia werkte Anneke Verschave als freelance videojournaliste en redacteur mee aan televisieprogramma’s. Van nieuwsgaring en productie ging ze over naar redactiewerk voor docusoaps en realityshows. De knepen van de visuele storytelling leerde ze als doende door te filmen en te monteren voor de meest uiteenlopende nieuwsverhalen en tv-opdrachten.

Pivokio doet denken aan een liegende pop. Maar dat is nou net waarin Anneke met haar videografie zal ‘pivoteren’. Deze videograaf brengt reality videografie dichter bij de mensen. Met de fly-on-the-wall cameratechniek tovert ze elke situatie om tot een hapklare pre-cut.
 
Of het nu een bedrijf, product, project, event of die ene langverwachte dag is…   de hoogtepunten, emoties en kern van de boodschap zal schitteren op beeld. Anneke leeft zich als cameravrouw volledig in. Een vlieg op de muur van uw bedrijf.  Een regisseur, camera en monteur all-in-one. 
Na camerawerk en montage zetten we u ook op weg om de post productie fase van uw video in handen te nemen. We zorgen dat hij netjes komt staan waar hij hoort te staan op uw sociale media of website…

Pivokio staat niet alleen voor lens, ‘occhio’ van een cameravrouw, maar ook voor ervaren storyteller, researcher, journalist én videoreporter.

 
 
Blank Form (#4)

+32 (0)497 20 10 17

info@pivokio.com

info@pivokio.com

+32 (0)497 20 10 17

Pivokio
Productions

Copyright © 2024 Pivokio Productions                                            BE 0829733842